Audi S6: Audi climate control regelapparaat

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.2 turbo 169 kw

Hallo, is er iemand die mij kan vertellen wat het volgende kan zijn? ik heb mijn auto interieur laten reinigen bij een autopoetsbedrijf toen ik na het poetsen met de auto wegreed kwam ik tot de ontdekking dat op het display van het climatronic regelapparaat bij de temperatuur aanduiding er een paar verlichtte streepjes weggevallen waren waardoor het tweede cijfer nu dus ipv bijv. bij 20 graden er een 2 en een L staat of soms een U en bij tijd en wijle het wel weer een nomale 0 is kan iemand mij vertellen of dit wel vaker voorkomt een kwaal is en of dit te verhelpen is of dat dit er misschien mee te maken heeft dat de poetser iets te hard en uitbundig gepoetst heeft op dit display omdat ik voor de poets beurt er nooit geen problemen mee heb gehad alvast mijn dank voor degene die mij wat wijzer kan maken. groeten Dave

Davtech

Geplaatst door Davtech (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi S6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Tiguan (0) PRO, 15 jaar geleden

wat je kan proberen is de accu-pool voor een tijdje los nemen, (resset) en kijken of het problem mee verholpen is zo niet dan climatronic regelapparaat vervangen of laten repareren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi S6 of stel zelf een nieuwe vraag.