Audi 80: Audi stopt ermee en garage weet het niet te vinden

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Vorige week is mijn audi naar de dealer geweest omdat hij slecht liep, staionair onregelmatig.
Ze hebben toen bij century groningen de ontsteking en weet ik wat allemaal gecontroleerd en ze constateerden dat de voetpakking lek was.
Welnu, 13 juli krijgt de audi een nieuwe voetpakking. Maar.... 6 juli viel de audi gewoon uit en hield er helemaal mee op. Ben weggesleept door de audi dealer Century Assen. Daar staat de auto nu al 2 dagen en ze hebben daar geconstateerd dat hij goed start maar ook afslaat toen de audi een tijdje draaide.
Dat afslaan is 1x gebeurt en verder bleef de audi gewoon lopen. Ze zeggen dat ze alles hebben nagekeken en de oorzaak niet weten te vinden. Om een lang verhaal kort te houden: ze worden er doodverlegen mee.
Vanmiddag haal ik de auto weer op... want een oplossing weten ze niet. Mijn vraag is nu: volgende week gaat de audi voor vervanging naar de audi century dealer in groningen.... wat kan ik daar nou vertellen over het probleem waar ik dus mee zit.... het onregelmatig staionair lopen en dus nog steeds dat de audi plotseling uitvalt...?
Wie kan mij helpen aan ideeën... want blijkbaar weet de audi dealer het ook niet....
Please help me...

mvg
Geertje.

audi

Geplaatst door audi (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Audiparts.nl (0) PRO, 17 jaar geleden

Als je precies opgeeft wat voor auto en motortype is het gemakkelijker.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 80 of stel zelf een nieuwe vraag.