Audi A4-Avant: bijvullen remvloeistof

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2 liter ( ALT)

hallo,

Kan iemand mij vertellen hoe ik op correcte wijze het remvloeistofniveau kan bijvullen. Moet dit met lopende motor of kan dit met koude motor.

Gr paul

paul41

Geplaatst door paul41 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Theo Sparenburg (10), 12 jaar geleden

Bij stilstaande motor.
Normaal gesproken behoef je nooit remvloeistof bij te vullen. Het niveau zakt door slijtage van de remblokken en stijgt weer na het plaatsen van nieuwe remblokken. Een te laag niveau is dan een teken dat de remblokken versleten zijn of dat er ergens een lek zit.


vr.gr. Theo

paul41 (0), 12 jaar geleden

Oke, dat is duidelijk. Maar gebeurt het bijvullen dan gewoon bij koude ( stil staande motor) en tot aan het maximumstreepje?

Theo Sparenburg (10), 12 jaar geleden

In principe dus nooit bijvullen maar eerst de oorzaak opzoeken en dit oplossen.
Als je toch wilt of moet bijvullen is het gebruikelijk (niet noodzakelijk) dit te doen bij stilstaande motor. Warm of koud maakt niet uit, hoewel het wellicht wat prettige werkt bij een wat afgekoelde of koude motor.

vr.gr. Theo

paul41 (0), 12 jaar geleden

mischien een beetje on-topic ...maar kan ik het niveau van de stuurbekrachtiging ook met koude ( niet lopende motor) op peil brengen of moet de motor juist draaien dan?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.