Audi A6: Centrale deurvergrendeling

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine

Gisteren heb ik bij de garage een nieuwe voorruit laten plaatsen. Omdat er bij het linkervoorportier windgeruis te horen was hebben ze ook nog even het portier gesteld als service. Echter nu gaat het lv portier via de cdv niet meer op slot, bij de andere deuren gaat het palletje wel naar beneden. Kan dit leggen aan het verstellen van het deurslot? Hoe kan je dit het beste zelf analyseren? Want om nu weer terug te gaan naar garage....;-( Ik heb reeds zelf deurbekleding eraf gehaald. Alvast bedankt voor reacties!

JohanP

Geplaatst door JohanP (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

cocker (0), 16 jaar geleden

Misschein dat er in de kabelboom die door de deur het interieur in gaat een draad beschadigd is.

P. Kelder (0) PRO, 16 jaar geleden

ben bang dat het pennetje wat door de deurkaart steekt klem zit.

Gr. paul,

JohanP (0), 16 jaar geleden

Alvast bedankt voor reacties.
Echter de electronica werkt wel (is het wel electronica?, zie geen draden lopen vanaf slot, misschien iets met lucht?), palletje van lv portier gaat wel een beetje naar beneden maar blijkbaar niet ver genoeg om af te sluiten. Als ik doe alsof deur dicht is (slot met de schroevedraaier omzetten) en palletje naar beneden zet en daarna met buiten handgreep deur openmaak klikt slot een beetje terug, echter het lijkt of dit niet helemaal gebeurt.
Doe ik hetzelfde met rechterdeur, dus handmatig simuleren dat deur in slot zit, palletje naar beneden, en buiten handgreep gebruiken, dan gebeurt er met slot niets..! Het werkte wel voordat er aan deur gesleuteld is. Slot ook reeds een beetje ingeolied.
Wie het weet mag het zeggen;-)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.