Audi A3: Coderen comfort regelapparaat USA

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.2 ltr V6

Ik heb een probleem met het coderen van een comfort regelapparaat van een A3 2006 4-deurs. Dit is een amerikaanse uitvoering. Op de VAS is A3/USA te kiezen maar de coderingstabel is gelijk aan die van de gewone A3, alle standaardcoderingen zijn voor '... behalve USA en Canada'. Op de site openobd.org vind ik al meer informatie maar niks over USA modellen. VAG-COM gebruikt deze zelfde gegevens als openobd.org dus hiermee kwam ik niet verder.
Het probleem is eigenlijk simpel. De auto is nu gecodeerd als niet USA maar het klepje van benzine werkt niet. Volgens het schema heeft alleen het USA model een drukknop in het portier om het klepje te openen. De gewone A3 heeft dat niet. De europese A3 heeft denk ik alleen centrale vergrendeling op het klepje. Als de USA A3 op slot wordt gezet ontgrendeld hij het tankklepje.
Het is een lange codering, heel veel mogelijk maar dit kan ik niet vinden. Pon technische ondersteuning kon mij niet helpen. Iemand een idee?

Rick

rickdonkers

Geplaatst door rickdonkers (0) , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Tiguan (0) PRO, 15 jaar geleden

Ik weet niet of het via 46 comfort moet coderen zou denken van wel Heb je het ook via 09 Centraal Electronics geprobeerd.

joëlcotech (0) PRO, 15 jaar geleden

Misschien een beetje klungelen, maar je weet nooit... Kan je hem niet coderen als ware het een golf 5?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.