Audi A6 Avant: Dagrijlicht Audi A6 4F

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.7TDI

Is het mogelijk om op een A6 Avant 2.7TDI van 2005 (zonder Xenon) achteraf Dagrijverlichting te monteren?
Het liefst op de plaats waar nu de stadslicht lampen zitten.

Heb al veel mogelijkheden gezien die worden aangeboden met van die LED strips maar dan wordt het zo'n kermiswagen.

Alvast bedankt voor jullie support. Peter

petbike

Geplaatst door petbike (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

petbike (0), 15 jaar geleden

Is dit een domme vraag geweest omdat er geen reactie is? Er staat erorm veel te lezen over dagrijlicht maar kan geen vraag op mijn antwoord vinden. Zie heel veel Audi 4F rijden (In Duitsland bijna elke) met dagrlijlicht op de plaats van mijn stadslicht of is dit alleen in combinatie met Xenon? Het opnieuw koderen is een optie; lees hier ook veel over of kan dit niet met dit type?

Groet, Peter

P. Kelder (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=petbike]Is dit een domme vraag geweest omdat er geen reactie is?[/quote]
Denk geen domme vraag, met achteraf inbouw is nog weinig ervaring..............

Gr. paul

Petwin (0), 15 jaar geleden

Heb vorige week de auto laten koderen bij Audi met de bedoeling Dagrijlicht te krijgen (voor op de plek van stadslampen licht (gedimd grootlicht?) en achter geen verlichting).

Maar wat is nu realiteit: als de lichtschakelaar op 0 staat dan branden alle lichten zoals met gewone verlichting (gedimd grootlicht en ook achterverlichting). Het lampje op de lichtschakelaar gaat alleen branden van het stadslicht (dit zou dus goed moeten zijn omdat dagrijlicht op de plek van het stadslicht zit).
Contact met de Audi dealer gehad; ze dachten dat ik dit bedoelde (zodat ik niet de schakelaar hoefde te verdraaien om verlichting te hebben overdag....). Ik moet wederom een afspraak maken omdat ze dit verzoek nog niet hadden gehad en ze moesten er induiken.
Het is nu wel aan en uit te zetten via de MMI (Daylight Headlights on-off). Voorheen had ik deze optie niet in MMI. Maar Daylight Headlights zegt mij toch echt de voorlampen... of is dit een standaardzin in de programmatuur.

In ieder geval heeft iemand een tip om toch dagrijverlichting te krijgen zoals ik het wil hebben? Dus op de plek van stadslichten alleen verlichting en verder niet. Anders wel jammer van de 40 Euro.


Groeten en alvast bedankt,
Peter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.