258 bezoekers online

Audi A4 1995: Direct afslaan na het starten

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 1600

Na het starten loopt de moter een seconde en slaat dan af. Pas na een keer of 10 starten blijft hij lopen. Vorig jaar is het contact vervangen en zijn de sleutels opnieuw geprogrammeerd, doch het probleem blijft. De audi-garage op Curacao stelt nu voor om nieuwe sleutels in Nederland te bestellen, (omgerekend 50 euro per stuk), maar mij lijkt het sterk dat het daar aan ligt omdat het bij alle sleutels is. Heeft iemand hiervoor een andere oplossing?

Ruud10661

Geplaatst door Ruud10661 , lid sinds 16 jaar geleden

4 Reacties

0

audia4, 16 jaar geleden

Als het sleutellampje in het dashboard gaat branden is het een probleem waarschijnlijk de sleutellezer, een ring die om de contactschakelaar heen gemonteerd is. Soms kan het helpen deze met een tywrap wat strakker om de schakelaar te trekken, het proberen in ieder geval waard. Anders moet hij gewoon vervangen worden. Als je overigens met een garage op curacau werkt vraag ik me af of je de onderdelen niet beter in de USA kunt bestellen, iedere vw dealer kan het onderdeel in ieder geval voor je bestellen. Dit zal goedkoper zijn dan in ons hogebelasinglandje....

0

Nippel, 16 jaar geleden

Hallo

Het probleem zit hem in de data overdracht van de sleutel naar de computer. het kabeltje maakt slecht contact bij de ontvanger van de sleutel op het contactslot. Stekkertje losmaken en met een papiertje strakker monteren tevens zit er in het contactslot huis een oogje. hierdoor een klein t-ribje steken en de kabel vastleggen. probleem zal nu wel opgelost zijn. is dit niet de oplossing dan het kabeltje vernieuwen. is los te vernieuwen.

succes

0

Jan 1983, 16 jaar geleden

onze ervaring is dat het kabeltje van de transponder naar de startonderbreker te veel weerstand heeft deze vervangen probleem meestal opgelost.


0

Jan 1983, 16 jaar geleden

Is er al nieuws te melden?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.