Audi A4: Electronische wegrijblokkering

Bouwjaar: 1998, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.6

Bij onze auto dus ook de beruchte kwaal van de wegrijblokkering...via google gezocht en dan kom je op het kabeltje wat vervangen dient te worden tussen de leesring en het kastje. Geen moeilijke klus leek me....
Hoe lang ik ook zoek onder het dashboard, het witte kastje bij het gaspedaal kan ik niet vinden. Het nieuwe kabeltje is ook niet heel erg lang dus het kastje kan nooit ver weg zitten, of zou er met de inbouw van LPG iets gewijzigd zijn? Het is een necam-installatie.

e30-320

Geplaatst door e30-320 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

audia4 (0) PRO, 12 jaar geleden

Gewoon het kabeltje van de leesring van het contactslot volgen, kom je vanzelf tegen waar hij ingeplugt zit. Het kan dat jouw bouwjaar de wegrijblokkering in de tellerklokunit heeft zitten. (geintegreerd)

succes

e30-320 (0), 12 jaar geleden

Het kabeltje heb ik gevolgd, achter de tellerbak gaat het kabeltje een dikkere kabelboom in. De tellerbak zit aangesloten met twee stekkers. Vanaf de bestuurdersstoel in de rechtse stekker heb ik inderdaad een groen en zwart draadje, multimeter erop en geeft inderdaad een stroomkring, deze gewisseld maar geeft geen resultaat. Auto staat inmiddels bij de garage....wordt vervolgd.

e30-320 (0), 12 jaar geleden

Auto is terug en doet het weer, toch het kabeltje tussen de leesring om het contactslot en de tellerbak.

Topic mag gesloten worden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.