Audi A4: gloei problemen 1.9tdi

Bouwjaar: 1996

Nieuwe gloeispiralen, het lampje in het dashboard gaat aan en weer uit, zekering 80A bij de computer is heel, het relais onder het stuur is heel maar schakelt niet. De aansturing van dit relais hoe zit dat in elkaar? Ik kan het ook niet zo goed bekijken met mijn hoofd bij het voeteneind. Is er iemand die dit eerder heeft meegemaakt?

diha

Geplaatst door diha (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

boven de 5 graden gloeit ie helemaal niet....... Kunt dus tot de winter wachten.

Als er iets van de gloeiinstallatie storing heeft gaat en blijft het lampje overigens knipperen.

Start ie slecht?? Pomptiming controleren, compressie meten.

succes

diha (0), 18 jaar geleden

Hij start inderdaad matig maar als hij warm is geen enkel probleem. Mischien de pomp en verstuivers maar eens na laten kijken, de roetmetig wees ook een verhoging van de roet uit. Maar ja na 400.000 is dat ook niet zo heel raar. Dat er boven de 5 graden helemaal niet gegloeid wordt wist ik niet bedankt voor de tip.

sarabande99 (0) PRO, 18 jaar geleden

de kabel van de temperatuursensor die signaal doorgeeft aan het gloeirelais losgooien en dan nogeens proberen

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Met deze km stand de verstuivers laten testen..... (weet bijna al zeker dat ze af zijn) Voordat je nieuwe verstuivers koopt de compressie testen, en als het de moeite is vervangen die boel. en op voor de volgende 4 ton. Als de compressie slecht is kun je misschien beter op zoek gaan naar een motorblok met de helft aan km's

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.