Audi A4: kabelboom

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1,9tdi

hallo hier een vraag over dat beruchte kabelboompje,is dit zelf te doen.volgens de garage zijn ze 2uur bezig.esp lamp brandt uitlaten lezen bij audi,en deze storing kwam eruit.ga het zelf proberen heeft iemand een suggestie of er een tekening van.en is het goed tedoen.bedankt alvast voor reactie

rico 46

Geplaatst door rico 46 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 13 jaar geleden

rico

2 uur ? de werkzaamheden zijn hoogstens 20 minuten...

Wat is precies het probleem?

Gr. paul

rico 46 (0), 13 jaar geleden

dag paul,regelmatig ga de auto in storing rijendeweg,esp geef hij aan en en het rijden ga niet meer wordt tegengehouden,en de diesel toevoer wordt afgesloten lijkt wel.contact uit en weer aan en het is over,uit laten lezen bij audi ,blijk kabelboom of strip een breuk in tezitten.en zit onder kleppendeksel en ga naar je verstuivers,volgens garage.heb hier al op de site rond gekeken maar het schijnt vaker voor tekomen.kan zelf aardig sleutelen dus wil het zelf verhelpen.

P. Kelder (0) PRO, 13 jaar geleden

Rico

Het probleem zit in de penbezetting, stekkers op de pompverstuivers. Pinnetjes in de stekkers iets krapper zetten lost dit probleem op.
Het is dus niet noodzakelijk een nieuwe kabelboom te monteren.

Gr. paul

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Heb je nog een storingscode ?

P. Kelder (0) PRO, 13 jaar geleden

[quote=stefan84]Heb je nog een storingscode ?[/quote]
Een direct wijzende storing richting de beruchte kabelboom is niet altijd uit te lezen, bespaar je de moeite.

Gr. paul

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Je was me net voor Paul, vandaar de bijdrage..

Gr Stefan

rico 46 (0), 13 jaar geleden

nee sorry,wel de rekening waar staat geen storingscode op.daar ga morgen voor bellen,maar ik ga toch ff proberen om tekijken ,maar de code zet ik er nog wel op.want hoe kom die monteur er dan aan en ik natuurlijk,ben nu zelf ook wel benieuwd.maar ik ga ff kijken onder het kleppendeksel.laat het vanavond ff weten gr rico en alvast bedankt voor de reactie.

rico 46 (0), 13 jaar geleden

hallo mannen,heb jullie advies opgevolgd,en fluitje van een cent.nog geen halfuur aan bezig geweest,en wat denk je ben heel de dag aan het rijden en nog geen storing?bel morgen wel ff op wat voor foutmelding hij aangaf,laat het jullie weten.paul/stefan bedankt voor de snelle reactie.

ruben83 (0), 13 jaar geleden

kan de kabelboom ook het probleem zijn bij schokkend vertrek bij + - 1500/2000T/m??

grt ruben

rico 46 (0), 13 jaar geleden

bij mij was het rijdende weg esp ging aan en ging remmen uit zijn eigen leek het wel,alleen stationeer ging hij schokken maar dat kan niet anders als die geen diesel krijg.maar heb nu al 2dagen geen problemen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.