Audi A3: Knipperlichten doen raar

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI

Hoi allemaal,

sinds vanochtend heb ik een probleem met mijn audi a3 van 2001. Ik heb vanochtend de knipperlichten aan gezet naar rechts om de afslag te nemen op de snelweg, toen ik op de afslag strook stond (dus een klein beetje stuur naar rechts en weer recht) zag ik dat de knipperlichten waren uitgescheiden!!!!
Daarna nogmaals geprobeerd, toen wel 90 graden naar rechts, en toen deed ie het wel, maar als ik de stuur ga draaien en die 'krik' hoor is het net alsof het even stopt of dubbel knippert.. raar probleem..
zou dit aan de relais liggen? of zekering?
zal niet aan de hendel liggen neem ik aan..

Hiervoor had ik een mercedes en daar had ik soort probleem met mijn ruitenwissers, die werkte soms wel op de eerste stand en soms weer niet, de overige standen was geen probleem, toen lag het aan relais.

Graag jullie advies..

Alvast bedankt.

Efsane

Geplaatst door Efsane (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Sean750 (0), 15 jaar geleden

Knipperlicht relais (zit in de alarmlichtschakelaar centraal op het dashboard) of de hendel van de richtingaanwijzer. Ik gok op het laatste. Als je rommelt aan de hendel is het vaak weer (even weg).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.