Audi A1 2011: Mmi systeem valt steeds uit en componentenbeveiligin krijgt deal

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld

Mmi systeem viel steeds uit, iets met vezelnetwerkkabel, andere erin, na week ineens melding componentenbeveiliging, en deze krijgt de dealer er niet af...

Jansjetog

Geplaatst door Jansjetog (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A1? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 6 jaar geleden

Mogelijk is er geen herkenning van het uitgewisselde app. aan het huidige systeem.
Betreft het een gebruikt deel of een nieuw deel dat is vervangen ??

Grt. Paul

Jansjetog (0), 6 jaar geleden

Het hele MMI systeem is vervangen, en na een week goed te hebben gefunctioneerd, kreeg ik ineens de melding componentenbeveiliging. Terug naar de dealer, maar deze kon online de beperking er niet af krijgen. Dus nu de vraag of er in de auto iets de storing veroorzaakt en dan rijst bij mij de vraag of het systeem wat er in zat (wat ik nog steeds heb) of dit wel echt kapot is. Want toen ik deze er voor alle zekerheid erin heb laten zetten, deed hij het ongeveer 20 seconden en toen kreeg ik ook de melding componentenbeveiligng. In 1e instantie dachten ze dat het door de SD kaart van de navigatie kwam. Maar nu dus weer niet in orde.

arjenhofstra (0) PRO, 6 jaar geleden

Vreemd dat die melding pas na een week komt. Wat is er precies vervangen in de auto? En door nieuwe of gebruikte delen?
Zijn er in het verleden nog andere componenten vervangen en is de component protectie toen eraf gehaald zonder gebruik van originele apparatuur?

Jansjetog (0), 6 jaar geleden

Het MMI systeem wat er in zat, gaf problemen met de meldingen naar het scherm, iets met het glasvezelnetwerk, maar toen ik dit apparaat er opnieuw in liet zetten, speelde het ongeveer 20 seconden, kwam gewoon in beeld welke radiozender en dat mn telefoon was verbonden. Daarna kwam de componentenbeveiliging er op Het andere systeem (2ehands) viel de 1e dag na er in zijn gezet een paar maal uit, en zo begon het ook met het systeem wat er in zat. Volgens de garage lag dit (na een dag de auto te hebben gehad, aan de SD kaart van de navigatie. Zonder kaart speelde die prima. Een week later kreeg ik dus weer de componentenbeveiliging in beeld en die kregen ze er niet af. Vandaag hele dag auto bij de garage, ze hebben hem weer aan de praat gekregen, maar zijn nog met onderzoek bezig want de oorzaak was nog niet duidelijk. Dus morgen hoor ik meer. En ik ga er van uit dat ze originele apparatuur hebben bij de dealer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A1 of stel zelf een nieuwe vraag.