Audi A3: ontluchten remmen

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: BYT, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 118

hallo allemaal,ik heb een audi a3 uit 2007 staan.de abs remdruksensor laten vervangen bij actronics nadien lijkt het alsof er nog lucht in de remmen zit .div keren ontlucht met en zonder diagnose app.geen resultaat de wagen remt prima maar je moet het pedaal vrij ver indrukken dit was van te voren niet zo ,ook op de remmentest bank zijn de remmen goed proefrit op de weg remt prima maar pedaal veel te diep ten einde raad de hoofdremcilinder vervangen probleem niet opgelost!volgens gerrit speek (website)kent een a3 niet het ontluchten met diagnose apparatuur ,wel vreemd vind ik want een a4 met de zelfde abs unit wel iemand nog een idee????

dop27

Geplaatst door dop27 (0) PRO , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

dop27 (0) PRO, 8 jaar geleden

echt niemand die hier een oplossing voor weet?

Frankie3226 (0) PRO, 8 jaar geleden

Hallo, heb je al eens nieuwe remblokken en schijven geprobeerd?

harry4203 (470) PRO, 8 jaar geleden

heb na eenzelfde reparatie via ac-tronics ook exact deze klacht staan. ook oneindig ontlucht en hoofdremcilinder verv. hoop dat iemand met t verlossende antwoord komt.

Petros (0) PRO, 8 jaar geleden

Heb dit probleem ook wel eens gehad, telkens bij de A3 8p. Na de 2de of 3de keer ontluchten was het wel goed. Mijn werkwijze was , remvloeistoftoestel ingesteld op 1,5bar. Dan iedere keer met 1 opengedraaide ontluchtingsnippel een aantal keren rustig aan pompen met het rempedaal. Moest deze werkwijze nog altijd geen goed resultaat geven , kun je nog altijd proberen te ontluchten aan de hoofdremcilinder of abs pomp door lichtjes leiding per leiding los te draaien en te laten bloeden. Hopelijk hebben jullie hier iets aan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.