Audi A6: raar geluid uit automatenbak en schokkend rijden cvt bak

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: v6 2.4 121kw

Hallo, Ik heb net een audi a6 2.4 121kw met een automatenbak type cvt gekocht met 5300 kilometer op de teller. Heb er 30km mee gereden en nu begint de bak op lagetoeren een raar geluid te maken en hij rijdt niet soepel meer. Als je weg rijdt gaat hij met stoten en het toerental gaat heen en weer en bak maakt raar geluid. Als je boven de 100 rijdt gaat het goed ook als je meer gas geeft. Ben gelijk terug gegaan, en daeler zegt dat het filter waarschijnlijk dicht zit, kan dit of is de bak stuk kan dit met deze kilometerstand?

michel7758

Geplaatst door michel7758 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

390hp (0), 17 jaar geleden

dan heb je waarschijnlijk een multi tronik met 5 lamellen en deze moet dan naar 7 lamellen omgebout worden
en een update in je regelaperaat, dat kost ongeveer 1250E.

arie

michel7758 (0), 17 jaar geleden

hallo, weet een daeler hier ook van, dus de multi tronik bakken zijn dus niet echt best. Kan je dit bij audi onder garantie laten vervangen? dit mag toch niet gebeuren met zoon auto als audi met 53000 km.

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

de dealers zijn hier van op de hoogte. of het nog onder garantie valt gezien het bouwjaar betwijfel ik. ik hoop het van harte voor je.

paul,

michel7758 (0), 17 jaar geleden

Hallo, Paul klopt het dat de reparatie 1950 euro kost, Het is geen garantie zegt de audi garage komt door de leeftijd van de auto. GR,Michel

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

[quote=michel7758]Hallo, Paul klopt het dat de reparatie 1950 euro kost, Het is geen garantie zegt de audi garage komt door de leeftijd van de auto. GR,Michel[/quote]
vaag verhaal, leefttijd?? slijt een automaat dan ook van het staan, in welke eeuw leeft deze dealer. michel, het verhaal van de dealer heeft niets met leeftijd te maken, maar destemeer dat de constructie van dit type automaatbak gewoon niet deugt en jij al de zoveelste bent die zich meld met deze klacht.

paul,

michel7758 (0), 17 jaar geleden

Hallo, Ik ben nog een keer terug geweest bij audi dealer die zegt, dat de auto net een maand buiten de garantie valt. Er was niks te regelen met pon zij de audi man die mij hielp. Slechte service van audi, vooral omdat ze weten dat de bak aangepast moeten worden om hem heel te houden. En omdat het bekent is bij PON GR, Michel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.