Audi A4: rem blijft hangen

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI 66 kw

Na het vervangen van de achterremblokken en remschijven blijft de rem links achter aanlopen. We hebben de remleideing van voor tot achter doorgeblazen en deze is open. We hebben de remklauw vernieuwd maar hij blijft nog steeds aanlopen, zelf als we de remslang op de remkauw loszetten of als we de ontluchtingsnippel openzetten. Weet iemand waar dit nog aan kan liggen? Bedankt, Frank.

Ilse

Geplaatst door Ilse (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Frankie3226 (0) PRO, 9 jaar geleden

Handremkabels al eens gecontroleerd?
Abs-stuurdoos?

Ilse (0) PRO, 9 jaar geleden

met de handremkabel los blijft het probleem. De ABS pomp zat ik zelf ook al aan te denken maar als ik de leiding aan de remklauw losmaak of de ontluchtingsnippel open zet blijft hij nog hangen. Daarom twijfel ik.

Ilse (0) PRO, 9 jaar geleden

Ik heb de remklauw nogmaals vervangen door een andere nieuwe en het probleem is opgelost. Waarschijnlijk een slecht gereviseerde geweest want het was een ruil remklauw, nu heb ik een nieuwe geplaatst. Bedankt voor het meedenken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.