Audi A4: Slecht starten soms wel soms niet

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Auto start soms heel slecht, andere keer niets aan de hand.Maakt niet uit of hij warm of koud is.Door de G3 installatie start hij altijd op benzine.Als je hem op benzine zet start hij s morgens in een keer.

J__an

Geplaatst door J__an (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Lekkende gas-injectors. Daardoor komt de motor te rijk te staan.
Tot dat dit gerepareerd is een aantal kilometer voor het einde van de rit handmatig naar benzine blijven schakelen.
Beste is om een afspraak met een lpg-specialist te maken.

J__an (0), 14 jaar geleden

Auto is vorig jaar al een keer bij een LPG specialist geweest met dezelfde klachten, deze heeft toen niets gevonden. Zal nu een nieuwe afspraak maken bij een andere specialist.

J__an (0), 14 jaar geleden

Heb kontakt gehad met LPG specialist, deze zei dat de injectors bij een necam installatie niet konden lekken.

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Andere specialist zoeken.

J__an (0), 14 jaar geleden

Na veel geduld en veel gezoek op problemcar door mijzelf is men eruit, de verdamper is lek (te contoleren door de auto op het contact te zetten en dan aan de vacuumslang te ruiken of er gas uit komt) Het slechte starten is ook verholpen ( benzinedrukregelaar was stuk, waardoor de auto altijd benzine kreeg ook tijdens het rijden op gas) Na deze reparatie reed de auto nog niet helemaal goed maar dat werd veroorzaakt door kapotte bougiekabels. Bedankt voor de getoonde belangstelling

J__an (0), 14 jaar geleden

Heb iets te snel gezegd dat het goed was, nu weer andere problemen. Na het vervangen van de bougieskabels leek het eerst goed maar nu weer iets anders. De auto valt uit als je op de snelweg ineens het gas loslaat, hij begint dan te stoten en valt stil, als je hem dan op benzine zet gaat het goed. Na enkele kilometers kun je hem dan wel weer op gas zetten.En bij het optrekken gaat het ook niet helemaal vloeiend.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.