Audi A4-Avant: Soms inhouden bij het optrekken

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 132

Mijn Audi A4 avant Quattro 2.5 TDI met 180 pk van 2003 sputtert soms bij het optrekken. als ik dan gas blijft geven gaat het toerental langzaam omhoog en ineens voel je dan een soort schok en dan loopt en trekt hij goed door. heel af en toe bij bijv 80 km op de grote weg begint hij te sputteren bij het gasgeven en dan blijft hij dat doen. het toerental loopt dan niet op. Dan laat ik het gas los en laat hem teruglopen en als ik dan gas geef trekt hij wel weer door. Ook vanuit stilstand sputtert hij meestal even. en dan na een schok trekt hij wel goed. Weet iemand wat dit kan zijn?? hij is al vaak bij een Audi-garage geweest, maar ze kunnen er niet achter komen wat het is.

Gijsbert Blom

Geplaatst door Gijsbert Blom (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 8 jaar geleden

Wat heeft de garage inmiddels gecontroleerd ? Waren er foutcodes aanwezig.
Lijkt mij allemaal niet zo heel spannend wil je dit euvel niet kunnen vinden.

Gr. Paul

Gijsbert Blom (0), 8 jaar geleden

Er waren geen foutcodes dus ze snappen het ook niet. Maar hij doet het al een paar jaar.

Gijsbert Blom (0), 8 jaar geleden

Ik wil er al mee naar een bedrijf die gespecialiseerd zijn in het opzoeken van elektronische storingen, maar ik weet niet waar ik het beste heen kan gaan.

P. Kelder (0) PRO, 8 jaar geleden

Opzoek naar een elektrische storing hoef je niet, dit betreft hoogstwaarschijnlijk een mechanisch probleem. De drukdoos op de turbo is het meest verdacht.

Gr. Paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.