Audi A4-Avant: trilling stationair automaat stand P en N

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 TDI

Hallo,

Ik ben nieuw hier. Heb onlangs een audi avant 2.5 tdi multitronic uit 2005 met 86000 km aangeschaft. In de stand N en P van de automaat trilt de auto in stationair toerental. In de stand D en R nauwelijks of helemaal niet. De garagebedrijf waar ik de auto gekocht heeft een engine update gedaan via een audi dealer maar nog steeds is het probleem niet verholpen. Dit probleem is vervolgens bij diverse audi dealers nagevraagd en het probleem is bij PON neergelegd. Schijnbaar hebben nog 3 auto's hetzelfde probleem die bij PON neergelegd zijn en waar ze nog geen oplossing voor gevonden hebben. Heeft iemand hier een oplossing of iets van "kijk daar eens naar"?

burton11

Geplaatst door burton11 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

P. Kelder (0) PRO, 14 jaar geleden

[quote=burton11]PON neergelegd zijn en waar ze nog geen oplossing voor gevonden hebben. Heeft iemand hier een oplossing of iets van "kijk daar eens naar"?[/quote]
Zolang Pon de oplossing nog niet heeft, wordt het heel moeilijk dit probleem op te lossen.
Waarschijnlijk hebben we hier te maken met het leed dat multitronic heet....

Gr. paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.