Audi A6: Uitlijnen

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4

Ik heb een probleem met het uitlijnen van mijn A6. Op een af andere manier verandert iedere keer de wielstand van het linkerachterwiel. Wat resulteerd in een iets scheef staand stuur en lichtjes naar rechts trekken. Het is beslist niet veel maar wel irritant. Iedere keer (3X) als ik de auto laat uitlijnen is het heel eventjes goed maar naar een 10 tal km is het weer mis.

Bladhark

Geplaatst door Bladhark (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

danny1937 (0), 15 jaar geleden

weet niet waar je geweest bent om hem te laten uitlijnen,,,als het kwikfit is of soortgelijk bedrijf zoek dan eens een bedrijf dat zich echt gespecialiseerd heeft in banden en het uitlijnen,,vaak hebben deze mensen er toch ff meer verstand van en betere apparatuur

grtjs danny

Peter Schouten (0), 15 jaar geleden

Laat je wielophanging eens goed controleren, misschien is daar iets mis.

suc6
Peter

Bladhark (0), 15 jaar geleden

heb het echt wel laten doen door een specialist. wat zou er mis kunnen zijn met mijn ophanging dan? De auto heeft nog maar 33000 km gelopen! Heb de auto nu zelf een klein half jaar.

P. Kelder (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=Bladhark]heb het echt wel laten doen door een specialist. wat zou er mis kunnen zijn met mijn ophanging dan[/quote]
Speling ? gescheurde draagarmrubbers ? zo op afstand moeilijk te beoordelen.

Gr. paul

Bladhark (0), 15 jaar geleden

Hoe kan dat dan zo met zo weinig km's?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.