Audi A3: verlichting middenin dashboard uitgevallen

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0

Ik rij in een Audi A3 2.0 Diesel 2004, Sinds een aantal weken gaat de verlichting in mijn dashboard steeds feller branden en valt het middengedeelte steeds uit, ook gaat dan de verlichting van de radio feller branden. na 15min rijden gaat de verlichting in het dashboard weer even branden dan valt hij weer weg. Daarvoor had ik een storing met de EPS en ABS lampjes dat is opgelost door een sensor.
Ik sta nu steeds met een lege accu omdat er ergens stroom vandaan wordt getrokken, en moet nu steeds de accupool eraf halen.
De radio doet het nu ook niet meer nadat de auto is gestart met een andere auto.
Volgens de garage moet het een module zijn in het stuurhuis. Heeft iemand hier ervaring mee? en weet iemand waar deze 2e hands te koop is

DoraG

Geplaatst door DoraG (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Tiguan (0) PRO, 9 jaar geleden

als het goed is heb je 2x probleem, leeg accu en verlichting
beging eerst bij de leeg accu, dat moet gemeten worden welke Module regelapparaat wakker blijft waardoor die accu leeg trekt
bij deze type autos is het een compleet elektrisch stuurhuis, geen Module

DoraG (0), 9 jaar geleden

Wij dachten eerst aan het alarmlampje in het dashboard die bleef branden na het afsluiten van de auto. de accu het ik 1 maand geleden vervangen. en de garage heeft in dec het stuurhuis vervangen. Ze komen er geloof ik niet uit wat het probleem precies is. Bij het uitlezen van de auto zien zij geen juiste foutmelding.
Volgens de ANWB zat de storing bij de kabels onder de ruitenwissers. Ik weet nu ook niet wie ik moet geloven.
Ik hoop dat er iemand is die het probleem kan verhelpen.

Tiguan (0) PRO, 9 jaar geleden

achter PC is het moeilijk om de storing op te sporen je moet opzoek gaan naar goed garage met vak mensen voor diagnose.

DoraG (0), 9 jaar geleden

Weet iemand in de buurt van Rotterdam een goede garage waar ik mijn auto kan laten uitlezen eventueel laten maken. ik hoor nu ook bij het uit doen van de motor een ratel geluid.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.