Audi A3 2003: Versnellingsbak

Bouwjaar: 2003

Hallo,

Ik heb een probleem met de versnellingsbak van mijn Audi. Als ik de pook in zijn 1 of 2 duw gaat dat zondere weerstand en er gebeurt niks 3 4 5 6 en achterruit werkt wel. Ik hoor een wel een geluid als ik stil sta net alsof de tandwielen elkaar raken maar heel zacht. Als ik rijdt hoor ik een ratelend geluid. Zelf denk ik aan een mechanisme in de versnellingsbak die niet meer werkt, maar ik heb mijn twijfels het kunnen ook mijn platen zijn. Maar ik hiervoor ook Audi's gereden en die platen heb ik nog nooit hoeven vervangen en die hadden km standen van 200 000 en meer. 1 maand geleden heb ik de hulpkoppelingcilinder moeten vervangen omdat deze lek was, kan het zijn dat er teveel olie is weggelekt. Ik wil zelf mijn bak gaan nakijken om de kosten te drukken, is er iemand die mij tips kan geven en of een site weet waar ik tips kan vinden.

VampireSK

Geplaatst door VampireSK (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

luc6661 (0), 19 jaar geleden

Ik heb ook een soorgelijk probleem gehad, heel simpel ben naar de dealer gegaan heb 2liter bakolie gehaald en mijn buurman heeft mijn bakolie vervangen en hij schakelt nu super fijn lekker soepel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.