Audi a3 1.9 tdi: auto schokt bij afremmen naar 0 km/h

Bouwjaar: 1998

Ben in bezit van een Audi a3 a.9 tdi met bijna 200k op de teller. Bij afremmen voor bijvoorbeeld stoplicht trilt de auto soms behoorlijk. Ligt dit nu aan de remmen, aan de koppeling of de luchtmassameter?

Alvast bedankt

jochanan

Geplaatst door jochanan (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

carmania2000 (0) PRO, 20 jaar geleden

doet hij dat tijdens het uitbollen ? Of moet je wel degelijk op de rem duwen. Als hij het doet bij het uitbollen is het een fout in de stuurdoos. Is in de tijd een actie op geweest voor de vw golf. Moesten toen de motorstuurdoos vervangen.

jochanan (0), 20 jaar geleden

Volgens mij is deze terugroepactie uitgevoerd in sept. 1999 (aktie 69b6). Maar zal controleren of auto ook trilt bij uitrollen zonder remmen.

Alvast bedankt

molendk (0), 20 jaar geleden

Ik heb exact het zelfde probleem met mijn A3 1999 100dkm het lijkt er op of er onbalans in de motor onstaat tijdens het uitrollen (koppeling ingetrapt) als je bijna stil staat, sta je eenmaal stil is het in 1 a 2 seconden weg en loopt de motor prachtig mooi rond. Dit euvel doet zich overigens niet altijd voor, is het probleem bij jou al opgelost? wie kan mij verder helpen.
B.v.d.

jochanan (0), 20 jaar geleden

Het probleem is bij mij nog niet opgelost en doet zich inderdaad voor bij uitrollen met koppeling ingetrapt en remmen.

Thijs11395 (0) PRO, 20 jaar geleden

Heren,

Volgens mij hebben jullie het over dit: http://www.problemcar.nl/index.php?topic=2180

Succes, Thijs

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.