Audi 80 1993: vervangen rubber afdekhoes aandrijfas wielkant?

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2300 cc

Audi 80 cabrio.Hoe vervang ik de rubber afdekhoes van de aandrijfas aan de wielkant.De draagarm heb ik reeds gedemonteerd om te vervangen wegens versleten rubbers maar heb gezien dat er ook scheur in rubber afdekhoes van aandrijfas zit.Om deze te vervangen moet dan de aandrijfas volledig eruit of enkel los aan wielkant?Iemand eventueel tips!Dank bij voorbaat.Chris.

coupéétje

Geplaatst door coupéétje (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 16 jaar geleden

chris

mooiste is even de complete as meenemen naar de werkbank en hem daar opereren. aandrijfas zit vast met 8 bouten bakzijde.

paul,

jan5047 (0) PRO, 16 jaar geleden

Hoeft niet draagarm onder los aandrijas bij wielzijde los maken en borgveer losmaken en homokineet verwijderen, of een universele elastische hoes (wel speciaal gereedschap nodig)
succes jan

coupéétje (0), 16 jaar geleden

Is gelukt hoor ,heb hem toch maar eronder uitgedraaid voor de zekerheid en tussen de bankschroef geopereerd....Wel een smeerboeltje!!!
Bedankt voor de reacties,Paul en Jan.
Mvg.Chris.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 80 of stel zelf een nieuwe vraag.