Audi A3: Verzoek aan kenners

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Vraag aan kenners met het verzoek om via PM antwoord te geven. Wat is uw ervaring met 1.4 l motoren met distributie ketting. Mijn verzoek betreft uitsluitend motor en zijn betrouwbaarheid icm ketting. in al die reviews die ik al gelezen heb vind ik niet voldoende info over deze motoren.

bij voorbat dank

slob

voyager

Geplaatst door voyager (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 9 jaar geleden

Ik denk dat je dan even wat beter moet zoeken hoor hahaha want er is wel genoeg over gesproken hoor. Zowel over de enkel turbo versie's (cax) en over de twincharger's (cav en bmy). De non turbo versie's (als ze nog bestaan met ketting) zijn het meest betrouwbaarst maja daar zit ook niks op/aan. Bij in ieder geval de geblazen versie's krijg je geheid te maken met problemen met de ketting/versteller/turbo's enz enz mocht er ook nog een 7 traps dsg bak aan vast zitten dan is de dubbele koppeling ook geheid aan de beurt en bij de twinchargers zijn de zuigers een zwak punt. Maar ik weet ook eigenlijk niet zeker of ik dit zo hier kan zeggen want u heeft eigenlijk nog geen probleem gepost dus ik zou gewoon goed kijken op de zoekfunctie en via internet.

voyager (0), 9 jaar geleden

Bedankt Ricky. Dat is eigenlijk soort antwoord dat ik zocht.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.