BMW 635: 635 aut. weggesleept in P, bak stuk?

Bouwjaar: 1984, Brandstof: LPG, Motorcode: 3,5l

Vanavond is mijn 6-serie weggesleept door de politie maar hij stond geparkeerd in z'n P. ik gebeld en ja dat klopte.

Toen ik bij de plaats kwam waar hij geparkeerd stond zag ik alleen nog maar 2 dikke zwarte strepen van ongeveer 5 meter lang.
Hebben ze de auto dus weggerukt omdat ze er anders niet goed bij konden.

Nu is mijn vraag, kan dit schade veroorzaken aan de versnellingsbak of differentieel? zeker omdat deze automatenbakken al niet zo sterk zijn.

Het gaat om een serie 2 635csi met een half electronische bak.

Mausx

Geplaatst door Mausx , lid sinds 12 jaar geleden

5 Reacties

GJBAutos PRO, 10 jaar geleden

Ja dat kan je je bak kosten en ik zou de politie daar voor aansprakelijk stellen, de afsleep dienst hoort dit soort dingen te weten en erna te handelen. Ze hadden of de automaat uit de P moeten halen of de achter wielen op dollies te zetten. Zelf slepen van een automaat in de N kan je je bak kosten.

gr Martin

Mausx, 10 jaar geleden

Ik denk omdat de strepen wel ophielden na 5 meter, dat ze hem daarna wel ergens op gezet hebben maar dan nog. het is allemaal niet nieuw meer.

GJBAutos PRO, 10 jaar geleden

Buiten het feit dat er misschien wel helemaal niets kapot is (Bakken zijn sterker dan je denkt, de nieuwere zijn minder goed) horen ze te weten hoe ze welke auto moeten afslepen.
En helemaal met een automaat. Als ze zoiets doen met een moderne auto en de bak gaat kapot zit je met een grote schade post.

gr Martin

stefan84, 10 jaar geleden

Had je gezopen Maurice ? :-)

Mausx, 10 jaar geleden

Nee, haha, fout parkeren.

Maar omdat deze bakken nog wel eens problemen geven wil ik even horen wat ik kan verwachten. vooral omdat er nu 3,5 ton op de teller staat.

Straks haal ik m'n autootje op en dan kan ik een bak vervangen. als ik dat nu vast weet dan kan ik gaan zoeken want ze liggen niet op elke straathoek van zo'n oud ding. Rosmalen maar even bellen dan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 6-serie of stel zelf een nieuwe vraag.