BMW 5-Serie: adaptive drive

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 530

Geachte lezers,

heb een probleem met de verlichting,nl adaptive drive of bochtenverlichting,het groene lampje in de verlichtingsschakelaar knipperd ook.we hadden hem zelf uitgelezen maar hij komt met onverklaarbare oftewel niet bekende foutmeldingen,uitgelezen bij de dealer en die konden zo ook niet zeggen wat er aan de hand was,ze hadden eigelijk ook geen tijd ivm vakantie,wie kan me vertellen waar de zek zit en of het regelapparaat,of wie heeft ook al eens zoiets gehad.

bvd,

Hans l

Hans4045

Geplaatst door Hans4045 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

5serie (0) PRO, 12 jaar geleden

Goede morgen, heb het probleem zelf nog niet meegemaakt, maar de sturing van adaptive drive komt vanuit de lichtmodule. Pen 12 (blauw/groen) stuurt L en pen 50 (blauw/geel) stuurt R. De lichtmodule bevindt zich onder de stuurkolom tegen de L stijl (A-stijl) en heeft een 76-polige stekker. Ik hoop U een beetje verder geholpen te hebben met deze informatie. U kan verder zoeken op BMW WDS. Hier vindt U alle elektrische schema's.
Veel succes. Paul

Hans4045 (0) PRO, 12 jaar geleden

Dit probleem is nog niet opgelost,klant is bang voor hoge kosten

Patje8412 (0) PRO, 12 jaar geleden

Controleer de regeleenheden die onder de koplampen gemonteerd zitten op waterschade.....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.