BMW 325: Auto alarm afstellen klasse 3 met comfort sluiting

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.5

goedemorge,

vraagje als ik mijn auto op slot zet.(alarm) (volgens de oude eigenaar moet het werken als de lampje knippert bij de voorruit) ok> maar als ik de auto laat wippen en andere dingen mee doet wilt de alarm niet af gaan. Hoe komt dit kan je het ook op gevoel afstellen zeg maar met een tikje alarm laten afgaan?

Hoor het graag

lazcoste61

Geplaatst door lazcoste61 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

12 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

ligt helemaal aan het alarm wat erin zit,zet hem eens op alarm,maak met de sleutel de deur open en kijk of hij af gaat.

Gr Stefan

lazcoste61 (0), 14 jaar geleden

Stefan84 ja dan gaat hij wel af maar als ik bv de auto laat wippen en tegen aan sla wilt hij niet af . Alarm is klasse 3 met comfort sluiting . Kan je het niet op gevoel afstellen zo ja, hoe moet dat?

runtoteun (0) PRO, 14 jaar geleden

Goedendag,

volgens mij kun je blij zijn met het feit dat het alarm niet zo gevoelig is, heb wel eens klanten gehad die er s'nachts hun bed voor uit moeten omdat 'dat pokkeding' weer om niets staat te loeien'.

Wil je het toch doen ga dan even naar een specialist op dat gebied.

succes

lazcoste61 (0), 14 jaar geleden

runtoteun@ bedankt

Maar toch bij mij straat heb je veel jaloerse mensen als ze de auto zegmaar bekrassen heb ik niks aan de alarm..

Dus ik moet naar een specialist ik kan het niet zelf afstellen ofzo?

lazcoste61 (0), 14 jaar geleden

runtoteun@ of mijn m3 bumpers, spiegels , strippen ,etc eraf stelen gaat de alarm niet af zeg maar? zo ja dan is het wel triest

runtoteun (0) PRO, 14 jaar geleden

Hallo,

Ik begrijp dat je niet wil dat ze onderdelen van je auto jatten en/of bekrassen, ga eens naar een specialist ophet gebied van alarmsystemen. In jouw BMW zit waarschijnlijk een origineel alram maar als dat niet zo is moet diegene even kijken of hij het alarm iets gevoeliger kan zetten. Mijn eerste bericht was slechts een
mening en goedbedoeld advies.

Succes ermee.

Teun

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Ik kan je garanderen dat als het alarm afstelbaar is,en je hem zo afstelt dat hij afgaat als er iemand een kras op de auto maakt,je per nacht gemiddeld 40x in je onderbroek op straat staat doordat hij telkens afgaat,het geringste van een windvlaag,of een auto die er met herry langs rijd,werkt daar dan ook op.

Je kunt beter een camera kopen,die ophangen,en de beelden terug bekijken als er wat is,is het dan een bekende uit de straat,weet je waar je moet zijn.

Niet lullig bedoelt,maar als je zo denkt,kun je beter de auto binnen zetten,of hem verkopen en met de fiets naar het werk gaan,als ze iets willen doen,doen ze het toch,je snapt wel wat ik bedoel.

lazcoste61 (0), 14 jaar geleden

Bedankt allemaal voor info ik ga vandaag wel wel naar een specialist.

moderator (0) PRO, 14 jaar geleden

lazcoste61
Particulier
Echte naam: Lazo
Woonplaats: Den Haag
Geregistreerd: 9 juli 2009
Berichten: 22
E-mail

vraagje over alarm
BMW 3-Serie
Bouwjaar: 1993
Brandstof: benzine
Motor: 2500

goedenavond net ging mijn alarm af. toeter + normaal alarm ging tegelijkertijd af .Dit is voor het eerst.
Normaal gaat alleen alarm af. Ik keek gelijk naar buiten niks aan de hand is dit normaal? want mijn toeter ging ook tegelijker tijd af vreemd . heb ik een storing ofzo.. Ik heb begrepen dat er standaard alarm in zit + klasse 3 gemini hoor het graag Mvg Lazo

Offline



Post verplaatst door moderator.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Als hij dat normaal niet doet lijkt me dat er iets aan de hand is,bij veel alarmsystemen heb je een extra draad voor bv een externe sirene/claxon op aan te sluiten..dus ene extra zeg maar.

Ben je al verder gekomen met het afstellen van het alarm ?

Gr Stefan

lazcoste61 (0), 14 jaar geleden

[quote=stefan84]Als hij dat normaal niet doet lijkt me dat er iets aan de hand is,bij veel alarmsystemen heb je een extra draad voor bv een externe sirene/claxon op aan te sluiten..dus ene extra zeg maar.

Ben je al verder gekomen met het afstellen van het alarm ?

Gr Stefan[/quote]
stefan84@ nee ik heb hem nog niet laten afstellen ,maar wordt tijd denk ik. Hij gaat iedere keer zomaar af en het is niet gevoelig ofzo ik schop tegen aan alarm gaat niet af. en zomaar gaat hij wel af :( Ik denk een storing ofzo.(ik ben het een beetje zat)

bedankt voor info..

ja normaal gaat alleen alarm af en gister ging toeter ook tegelijkertijd af beetje raar

lazcoste61 (0), 14 jaar geleden

heel vreemd ik weet al denk ik waarom die toeter ook afging ze hadden een servetje tussen mijn achterraam gepropt en die proberen te verbranden . gelukkig was er geen schade .kk mensen! dat ze zijn. Kan het daardoor komen??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.