BMW e 36 320 i coupe: bedradingsschema

Bouwjaar: 1993

Wie kan mij helpen aan een schema zodat ik een afstandsbediening
op de bestaande CV aan kan sluiten? Misschien is er wel iemand die dit wiel al een keer heeft uitgevonden? Het betreft een afstandsbediening van "autostyle".

Ik lees het wel (hoop ik!)

Groetjes

Chris1664

Geplaatst door Chris1664 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hallo afblijven van autostyle'" ik heb die dingen al zo vaak gemonteerd.. ben er nu ziek van... de meesten waren redelijk.? maar ik heb de ervaring dat het ondingen zijn... [raak je zender maar eens kwijt] kan ook niet anders voor die prijs...!! wil je een goeie vraag dan naar votex.. word veel gemonteerd door de vw, dealer's. maar zijn eigelijk toepasbaar op alle auto's ( mits c.p.v) natuurlijk. te verkrijgen bij de betere autoshops.

paul,

Chris1664 (0), 19 jaar geleden

Paul,

Bedankt voor je reaktie maar ik zit nou wel met dat ding en ik wil het toch proberen, als hij niet of slecht blijkt te werken kan ik hem altijd nog op de schroothoop gooien. Omdat jij er kennelijk al een aantal hebt aangesloten zou jij mij dan uit kunnen leggen hoe dat moet?

Groetjes, Chris.

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi, ja komt goed.. heb er al velen gedaan op div, auto's maar ik ben van autostyle af..! sorry kun jij ook niet weten natuurlijk.
maar met autostyle ben ik helemaal klaar mee.
monteer nu alleen maar votex.. dat werk gewoon goed en safe.

paul,

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

tja, even uitleg.. lees altijd goed het schema.(ga nooit zo maar wat proberen) ga altijd na,, welk c.p.v,( centraleportiervergrendeling ) zit er in. je hebt een systeem met een bi-pomp ( vacuumsluiting) of met een elektrice sluitgedeelte bij jou geval het laatste.
daardoor kun meerdere aansluitingen maken in het schema. dit heeft te maken met het systeem dat je wilt gaan monteren en de sluitduur,, bij een bi-pomp moet dit dus langer zijn om de sluitduur (tijd) aan te stuuren. bij een electice sluitgedeelte dus korter dit gaat een fractie sneller..!
vandaar,

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.