BMW 3-Serie: bij koude motor regelmatige toerental maar hij valt uit

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 318is

Beste problemcar mensen

Ik heb een Bmw 318is uit 1995 met het volgende probleem.Deze auto start altijd en bij een koude motor gaat hij direct naar 1000 toeren.
Bij een klein beetje gas geven houdt de motor in en wil hij afslaan en zakt de toerental tot onder de 500 toeren.Als de motor warm is geworden zakt het toerentel tot 750 toeren en is er niks aan de hand.Ik heb hem laten uitlezen en hij gaf een onbekende fout aan.En een ander probleem is dat hij soms erg veel benzine verbruikt soms 1 op 4.

Kan iemand mij misschien advies geven waar ik naar moet kijken?

suleyman sencan

Geplaatst door suleyman sencan (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 12 jaar geleden

Weet je het nummer van die onbekende fout toevallig?

Is de uitlaat gasdicht? Vooral het 1e stuk rondom de lambdasonde.

suleyman sencan (0), 12 jaar geleden

Als ik me niet vergis zei die monteur foutcode 17.Wat betreft de uitlaat deze was niet gasdicht maar deze is nu goed maar ik blijf het probleem houden

suleyman sencan (0), 11 jaar geleden

Eindelijk is het probleem opgelost.Na een paar keer te zijn uitgelezen gaf die aan dat de probleem de kat was.Deze ertussen uit gehaald en het probleem is weg.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.