BMW 3-Serie: prutsers

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 320d

heb mijn wagen een bmw 320d automaat touring van 2006. eind 2011 stelde ze bij XXX in AAAA voor dat mijn veren achter versleten zouden zijn. kostprijs YYYeuro. en ik heb dat ,zonder na te checken aanvaard. even later turbo stuk. kostprijs............YYY€ en omdat ik niet veel km had en mijn wagen netjes liet onderhouden zouden ze een tegemoetkoming doen. bij het afhalen deed de motor helemaal niet normaal en met heel veel blauwe rook.ookal deden ze een testrit. Ik heb een mekanieker er bij gehaald en die vertelde me dat het normaal was omdat er olie in de motor was gekomen en stelde voor om zo enkele dagen te rijden en dat het opgelost zou zijn als de olie verbrand was. Maar ht bleef duren , bij koude motor heel lelijk en moeilijk draaien met veel rook . als hij warm was deed hij het vrij normaal. enkel stationair stommelde de motor. Terug naar garage en daar stelde ze ,volgens computer, vast één gloeikaars kapot en zou het gevolg zijn van het verbranden van de olie. en mischien een tussenkomst van bmw. Na enkele weken werd het alsmaar erger. Terug naar garage en toen waren twee gloeikaarsen kapot. Men maakte me een bestek van YYY€ . Na de herstelling moest ik YYY€ betalen. Met de nodige kosten voor een testrit. Bij het naar huis rijden stelde ik meteen vast dat het niet was gemaakt. Belde meteen terug naar garage Vanosh en ze stelde voor hem op een avond te brengen zodat ze hem smorgens koud konden starten . zo gezegd zo gedaan , in de namiddag belde men me op met slecht nieuws . twee injectoren kapot. kostprijs .................YYY€ zonder werkuren. en nog slechter nieuws . De computer van mjin wagen zou ook kapot zijn. kostprijs???????????????? wisten ze niet ,maar zou ook aanzienlijk zijn. ben dan naar een andere garage geweest op na te checken. wel de injectoren kapot maar computer was ok. Daar had je ht dan waar ik voor vreesde. Men was me opzettelijk in de kosten aan het jagen zodat ik een nieuwe bmw zou kopen. Erg toch ,zo een vertrouwen hebben in de garage en ze opdracht geven om hem in conditie te houden en dan maken ze er misbruik van. Nadien hebben ze dan toch nog een voorstel gedaan om tussen te komen in de kosten van herstel maar ik had inmiddels , met een kwade kop, een nieuwe wagen gekocht. Geen bmw wel te vestaan .
wat is jullie mening over dit verhaal?????????????????
g

ikkeludoke

Geplaatst door ikkeludoke (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

moderator (0) PRO, 12 jaar geleden

Problemcar houdt zich uitsluitend bezig met het oplossen van TECHNISCHE problemen en dus NIET met juridische kwesties.
Daarvoor zijn diverse andere instanties ingesteld die u daar op en top over kunnen in- en voorlichten.
Het is zeker van achter een toetsenbord voor derden niet vast te stellen wat er in uw auto zich heeft voorgedaan.
Discussie over faktuurbedragen horen eveneens niet thuis op deze site. De prijzen kunnen door omstandigheden dusdanig verschillen dat dit niet relevant is voor plaatsing op deze site. Daarom zijn ook alle bedragen gewist.
Indien iemand de vraagsteller toch van informatie wil voorzien, kan dat doen door de vraagsteller rechtstreeks per email te benaderen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.