BMW 1-serie 2013: Bmw 1 serie vreemd geluid

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Benzine, Motorcode: N13B16A, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 100

Goedenavond allemaal,

Bijna 2 jaar geleden heb ik bij mijn BMW 1 serie met een km stand van pas 125000km mijn autoketting vervangen omdat deze veel herrie maakte.

Nu sinds een maand krijg ik een raar geluid in de auto als ik rond de 1800-2200 toeren rijdt. Vooral in de derde en vierde versnelling. Als ik mijn auto opnieuw start is het geluid voor soms 2/3 dagen weg. Op stationair draaien hoor ik niks. Ook bij het opstarten van de auto nul. Een paar dagen later komt het opeens weer en het is er een uur of één minuut afhankelijk voor wanneer ik mijn auto opnieuw opstart. Het geluid is heel kort gedurende 1/2 seconde en het klinkt alsof er iets los hangt. Soort zacht krakend geluid. Alsof het even niet goed werkt. Alsof er te weinig olie is of iets niet lekker loopt Het is alleen bij heel licht gas geven en ik kan het geluid ook niet constant in stand houden.. In zijn 1 of 2 hoor ik het niet.

Iemand enig idee wat dit kan zijn?

RichardSlw

Geplaatst door RichardSlw , lid sinds 5 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 1-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 1-serie of stel zelf een nieuwe vraag.