BMW 3-Serie: BMW 325TD 1994 start problemen.

Bouwjaar: 1994

Hallo,

Ik krijg de auto heel moeilijk gestart als ik hem een tijdje laat staan (ca 8 uurtjes), na 4 a 5 keer gloeien en een beetje gas geven start ie wel, eenmaal gestart rijdt ie perfekt dus geen gehapper of wat dan ook. ik heb onlangs gloeibougies,bransftof filter,luchtfilter,olie,retour slangetjes bij de inlaat spruitstukken maar de probleem blijft zich voor doen. wie heeft heeft tips voor me? alvast bedankt.

Radi

Geplaatst door Radi (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

TesT (0) PRO, 19 jaar geleden

denk dat je brandstof druk weg valt, na 4 a 5 keer gloeien heeft de pomp tijd gehad om weer genoeg brandstof te verpompen.
Pomp in tank controleren en terugslagklep monteren.

Je hebt de gloeiers vervangen ik neem aan dat je gecontroleerd hebt of hij werkelijk gloeit.

Radi (0), 19 jaar geleden

Hoi,

TeST bedankt voor je reactie!!!

Gloeibougies zijn eerst handmatig getest en waren ok, maar de probleem bleef zich voor doen, na een elektronische test van het gloei relais en bougie's bleek dat de bougie's niet goed te zijn en had ze gelijk vernieuwd, jammer genoeg zonder goed resultaat. Pomp in de tank wordt van de week gecontroleerd. wat betreft de terugslagklep is deze al aanwezig of moet deze klep nieuw geplaatst worden en waar precies?

Alvast bedankt voor je reactie.

TesT (0) PRO, 19 jaar geleden

terugslag klep monteer je in de aanvoer voor het brandstoffilter.

Radi (0), 19 jaar geleden

Vandaag is de brandstofpomp gecontroleerd en er waren geen problemen volgens de monteur (gaat aan bij op het contact zetten,de stroom gemeten en visueel bekeken natuurlijk).Wat betreft de terugslag klep was voor de monteur (werkt al jaren bij BMW dealer) niet bekend maar wel een terugslag klep bij de pomp zelf. Bij de volgende bezoek wordt de pomp met een druk meter gemeten of de diesel/druk weg valt. verder zou ik het echt niet weten zo, ooh ja hij heeft een kleine lekje gevonden bij een verstuiver volgens hem kan het geen kwaad.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.