BMW 0: CD speler ipv cassette

Bouwjaar: 2006

Hallo,

Ik heb een hele mooie 318 touring op het oog. Nu ben ik redelijk verwend met navigatie en cd speler in mijn oude auto, maar hier zit nog een cassette speler in van BMW.
Is deze cassette speler te vervangen door een CD speler, is dit zelf te doen en moet ik daarvoor heel diep in de buidel tasten? Graag jullie reactie

groeten, een beginnend BMW rijder.

Arjan

[url=http://imageshack.us][img]http://img62.imageshack.us/img62/3459/to...[/img][/url]

longdude6634

Geplaatst door longdude6634 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

marius1 (0), 17 jaar geleden

gaat het hier om een vaste bediening die geintregreerd is in het dashboard

longdude6634 (0), 17 jaar geleden

Ja, het is volgens mij een radio/cassette af fabriek.

marius1 (0), 17 jaar geleden

dan word het inderdaat en duur en moeilijk je moet dan het zelfde type en merk hebben anders past de aan sluiting van de bediening niet

zet even een foto van je dashboard er op

longdude6634 (0), 17 jaar geleden

Tja, ik heb de auto nog niet. Ik kan je geen foto laten zien. Ik heb op enkele internet markten ondertussen wel aanbieders gezien van een cd speler. Als ik de cassette inruil tegen de cd-speler dan zou me dat ca. 275,- gaan kosten. Ook zou er een wisselaar ingebouwd kunnen worden mits de auto is voorbereid. Dit zou je weer linksachterin kunnen controleren (achter het luikje)

Gert-Jan1 (0) PRO, 17 jaar geleden

Arjan, welkom hier als toekomstig BMW rijder.

Wat jouw vraag betreft: Het is heel goed mogelijk zelf een andere ( originele) radio met cd speler te monteren, dit is geen enkel probleem, de stekker achterop de radio past zo in een radio met cd speler. Voor de huidige radio is het ook mogelijk een wisselaar van BMW in de kofferbak te plaatsen, de bekabeling ligt er al standaard in, dus dit is ook een kwestie van pluggen maar! Op marktplaats worden genoeg wisselaars aangeboden ( prijsindicatie 150 euro)

Ook is het mogelijk om een andere type radio te plaatsen in de BMW, hiervoor moet je wel even een verloopstekker kopen en een los frontje waar de radio in valt bestellen bij de BMW.

Ik hoop dat het duidelijk is voor je, mocht je vragen hebben dan hoor ik het graag.

longdude6634 (0), 17 jaar geleden

Kijk Gert-Jan van jouw berichtje wordt ik blij. Het is helemaaal duidelijk. Ik was even bang dat is aan een cassette speler vast zat. Koop ik een knappe auto zit er een analoog spelertje in.

Hartelijk dank voor je uitleg!!

longdude6634 (0), 17 jaar geleden

CD speler gekocht op de 2e hands markt, zat nog 6 maanden garantie bij ook. Cassette spelertje heb ik ingeruild. Totale kosten 250,-

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 0 of stel zelf een nieuwe vraag.