BMW 0: CD wisselaar voor een 3 serie uit 98

Hallo allemaal

Ik heb pas een 318 executive gekocht uit 1998 en daar zit een standaard radio/cassete in nu luister ik graag cdtjes. En mijn vraag is kan ik zomaar een cd wisselaar erbij zetten of ben ik merk gebonden of zo? Is het makkelijk om dit zelf te monteren? Ik hoop dat er iemand antwoord voor me heeft maar dat zal wel. Al vast bedankt.

Wessel bmw

Geplaatst door Wessel bmw (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Driver21 (0), 15 jaar geleden

moet je is kijken of er L.A. in de koffer zo'n klepje in je bekleding zit voor een wisselaar/opbergvakje...miss zit er al voorbereiding op (losse stekkers)...dan kan je zo een bmw wisselaar aanpluggen en doet ie het meteen...je kan iig geen ander merk zomaar aansluiten ivm stekkers enzo ....
of je kan ook je radio zelf verwisselen met 1 met cdspeler in front.

Wessel bmw (0), 15 jaar geleden

Nee er zit geen voorbereiding helaas. Is het moeilijk om de orginele radio eruit te halen of valt het mee als je een beetje handige handen hebt? Waar kan je trouwens orginele wisselaars halen?? Moet je zeker een speciale front kopen want een normale cdspeler/radio is smaller dan de radio die er nu in zit toch?

Driver21 (0), 15 jaar geleden

-radio eruit halen kan opzich wel zelf...zit maar met 2 schroefjes vast...je moet die lijst eraf wippen en dan beginnen met de passagiersairbag kant want die overlapt elkaar...(zit er gewoon op gedrukt)
-wisselaar kan je niet overal kopen...ik zou een bmw-(sloop) onderdelen handelaar proberen ...kan naar dealer gaan als je het goed wilt doen..
-een universeel radio kan ook maar maar dan moet je idd een front opzetten

Wessel bmw (0), 15 jaar geleden

ok ik snap het volledig hartstikke bedankt voor alle info

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 0 of stel zelf een nieuwe vraag.