BMW 3-Serie: BMW 3-serie 318i executive

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 318 i

Ik heb vandaag een BMW 3-serie 318i executive uit 1998 gekocht. Ik heb 2 kleine kids dus toen ik daar wegreed drukte ik op de knop dat alle deuren op slot gingen voor de veiligheid van de kids.
Toen ik uit wilde stappen en ik op dezelfde knop drukte ging er niets open. Ik heb mijn deurklink opengetrokken waardoor de knop in mijn deur ophoog kwam. Ik kon er dus uit maar de andere deuren gingen niet open. Ik heb daarvoor niet mijn astandbediening gecheckt maar de verkoper verzekerde mij dat dit allemaal goed was. Voordat ik weg ging stonden alle deuren trouwens open.
Ik kan nu wel met de afstandbediening de rijders deur op slot doen maar niet meer van het slot daarvoor moet ik mijn sleutel in de deur steken. Het alarm werkt wel gewoon aan en uit en ook mijn kofferbak gaat gewoon open. Dus kort samengevat. 3 deuren zitten nu op slot en kunnen niet open. De rijders deur kan met de afstandbediening op slot maar moet wel geopend worden met de sleutel in de deur. Ik heb een beetje het gevoel dat de knop binnen naast mijn alarmlicht vaststaat of zo. Heeft iemand anders hier ook ervaring mee gehad en weet dit op te lossen? Ik hoop dat iemand dit weet want het is niet een pretje je kinderen via de voorkant in te laden.

Wessel bmw

Geplaatst door Wessel bmw (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

driver3 (0), 15 jaar geleden

mag aan nemen dat je garantie hebt gekregen bj die dealer dus mooi terug gaan als het toch niet werkt

Driver21 (0), 15 jaar geleden

als je garantie hebt ...moet je terug gaan en zeggen dat ze het moeten oplossen...
ik denk dat je carosserie-module defect is die stuurt je cv aan...waarschijnlijk zal die dan ook een storing weergeven bij het uitlezen.
zo'n module is iig niet goedkoop
eerst even alle 2 de sleutels controleren btw. open/dicht enzo

Wessel bmw (0), 15 jaar geleden

Ik zal die gozer eens bellen of er een oplossing is. Ik heb wel garantie maar het is bijna anderhalf uur rijden. Dus het zou makkelijker wezen als ik dit zelf kon fixen. Bedankt in ieder geval voor jullie reactie.

driver3 (0), 15 jaar geleden

ja maar als het aan de module zou liggen wat Driver21 vermoed is het dat wel ff waard zou ik zeggen tenzij je nartuurlijk nog ff 2 a 300 euro er tegen aan wildt gooien en vermoed dat zelf ook wel is best een veel vookomend probleem mag ik wel stellen
en ja een optie met de sleutels kloten kan natuurlijk ook nog altijd en uit je verhaal te lezen stonden de deuren niet voor niets al allemaal open beetje verdacht vind je niet !!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.