BMW 3-Serie: Deurvanger

Bouwjaar: 1987, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Hallo ik ben sinds deze week in het bezit van een BMW 316 BWJ 1987, 4 deurs met pas 43000km. Gekocht van de eerste eigenaar enz. Nu is mijn vraag, mijn linker portier (Bestuurderskant) knakt. Dit zit hem in de deurvanger, maar niet aan de kant waar hij de deur ingaat, maar de kant waar hij de carroserie ingaat. Hoe kan ik dit verhelpen? Ik heb die plaat aan de binnenkant losgemaakt, maar zie nergens geen schroeven ofzo. Zit dit gelast? Verder de oude eigenaar letterlijk (1918) heeft er nooit geen radio, boxen, antenne in gehad. Ik kan ook nergens geen aansluiting vinden, moet ik dus zelf draden trekken? Wie heeft er antwoord op mijn vragen. B.V.D Michael.

Geplaatst door

michael7688 (0)

al 19 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

als eerst voor de deurvangers durf ik niks te zeggen omdat ik niet weet hoe het precies zit heb wel een voorgevoel maar durf niet te zeggen dat het bij deze bmw ook is (wel bij een volvo rond die tijd)

voor de radio zul je waarschijnlijk inderdaad volledige nieuw bedrading moeten trekken
als er nooit iets heeft in gezeten dan zal er ook geen draaden zitten
bij moderne auto's komt het wel voor dat de bedrading kompleet is en je sommige accesoires zo erop aan kunt klikken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.