BMW E36: E36 touring antenne

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 318i

Wie o wie kan mij exact vertellen hoe het radioantenne circuit van een '96 E36 318i touring in elkaar zit? Ik vermoed dat de antenne zit verwerkt in de achterste linker zijruit en dat er ergens een antenne versterker moet zitten. Ik heb een soort van antenne aansluiting gevonden welke bij de D-stijl is te vinden, echter deze lijkt meer op een GSM aansluiting. Verder vind ik geen kabel welke naar de radio gaat en ook geen antenne versterker. Laat s.v.p. wat weten! Overigens zit bij de E36 sedan de antenne mogelijk in de achterruit?

christ70

Geplaatst door christ70 (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

deen (0), 17 jaar geleden

Hoi Christ,

De bedrading in het linker zijachterraam is idd de antenne. Onder dat raam (achter het zij compartiment van de kofferruimte)zit als het goed is de am/fm versterker en een kabel die onder het linker rugleuning panneel door de dorpelgoot naar voren loopt.

Heb je wel een antenneplug in je dash?

MvG Deen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.