BMW 3-Serie: e46 320i bj 98 bonken bij koude motor in aandrijfing?

Bouwjaar: 1998

Hallo, als mijn bmw koud is bonkt deze als ik hem in de versnelling zet en op of terug schakel . als hij warm word is het een stuk beter maar gaat niet helemaal weg . is al behoorlijk wat aan vervangen maar geen resultaat . de draagarmrubbers vervangen en het differentieel en steek assen zijn vervangen .rubbers van subframe lijken nieuw . ik denk aan de motorsteunen maar zien er goed uit. iemand een idee?

bas915

Geplaatst door bas915 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

imacthomas (0), 18 jaar geleden

Zit er geen 2 massa vliegwiel in jou auto die gaan vaak stuk
dit vliegwiel vangt de klappen van het schakelen op

bas915 (0), 18 jaar geleden

Hallo Thomas, bedankt voor je reactie. er zit wel een 2 massa vliegwiel in. maar deze auto heeft maar 125d km gelopen. en ik heb dat bij een e46 nog niet eerder van gehoord . graag meer reactie!? Heren .

daevoe (0), 18 jaar geleden

achterste subframe met cardan losgescheurd uit carosserie! was bij mij ook.

bas915 (0), 18 jaar geleden

Hallo, het subframe is gelukkig goed,ik ga maandag tog maar eens naar dat 2 massa vliegwiel kijken onder de auto is gewoon niets te zien nergens speeling . bedankt voor je antwoord .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.