BMW 3-Serie: E46 met origineel climate control geeft warme lucht bij ruit en

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2,0

Heren, ik heb hier een 320D met het volgende probleem:

Als de climate control op automatisch staat en hoort te koelen door erg warm interieur, geeft hij warme lucht bij voorruit ontwasemings kanaal en bij voeten, torso kanalen worden wel koud. Airco systeem werkt goed en is goed gevuld

KWP

Geplaatst door KWP (0) PRO , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

edje525da04 (0), 12 jaar geleden

Beste KWP,

Bij de 5 serie (E60) kun je via de idrive verwarming gedeelte (linker zijde van het start scherm) het front gedeelte warmer of kouder zetten met als gevolg wanneer hij op warm staat er gemakkelijk warme lucht aan de front en voeten komt, misschien is dit ook zo bij de 3 serie en staat deze op warm.

BMW groetjes

GJBAutos (0) PRO, 12 jaar geleden

Dit gaat bij de E46 met een draaiknop die tussen de 2 middelste verwarmingsroosters zit, kan zijn dat die nog op warm staat.

gr Martin

KWP (0) PRO, 12 jaar geleden

nee deze staat zeker weten op koud, hij is tijdens het rijden ineens veranderd. Zowiezo is het zo dat als je deze knop verdraaid de torso kanalen warmer worden en niet de voorruitontwaseming en bij de voeten

guidogorisse (0), 11 jaar geleden

Hoi Koen,

Heb je dit probleem nog kunnen oplossen? Ik heb hetzelfde probleem.

Gr Guido

mike1685 (0), 11 jaar geleden

Guido,

Ben er ook nog mee bezig, ik denk dat het in de stelmotoren zit voor de kleppen die switchen tussen warm en koud. Deze zouden bij het kachelhuis zitten, ben er nog niet aan te gekomen om te kijken.

Gr, Michael

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.