BMW 5-Serie: Gloeikaarsen vervangen E61 525d

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 525d

Hallo, een week geleden bij koudstarten draaide mijn motor wat onregelmatig en na controle van de gloeiers bleek dat er twee kapot waren. Ik heb ze dan maar alle 6 vervangen om zeker te zijn dat ik binnenkort niet nog eens enkele anderen zou moeten vervangen. Nu gisteren bij de eerste vrieskou draaide de motor nog slechter dan voorheen na het starten. Hij slaat direct aan maar draaidt zeer onregelmatig gedurende een halve minuut ongeveer. Moeten die nieuwe gloeiers ingelezen worden of zou het kunnen dat er iets scheelt aan de stuurmodule van de gloeiers? Iemand een idee.

Groeten, Eddy.

eddyreddy

Geplaatst door eddyreddy (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

428hp (0), 12 jaar geleden

heb vorige winter het zelfde baleefd gloeirelais stuk (zit onder inlaad op het blok geschroeft).

arie

eddyreddy (0), 12 jaar geleden

Kan deze gloeirelais vervangen worden langs onder aan de wagen zonder de inlaatcollector te demonteren? Deze zit toch juist voor de starter als ik het goed heb.



Ik heb ondertussen de gloeirelais vervangen en hjet probleem is opgelost. Dit ging zonder collector te demonteren maar is wel zeer slecht bereikbaar, enfin, alles is opgelost.

Bedankt voor de reactie op mijn probleem.

Groeten, Eddy.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.