BMW 3-Serie: Koppelingsplaat centreer apparaat set voor BMW e46 1999

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: m52TU , 6 cilinders

Beste mensen,

Ik ben nu bezig met het vervangen van koppelingsplaat, druklager en groep, dubbel massa wiel etc etc..
Volgens het door de BMW vrijgegevende richtlijnen "software handleing TIS" moet ik hiervoor de speciale koppelingsplaat centreer apparaat of zogenaamde "centreer doorn" gebruiken. Kan ik gewoon met behulp van normale centreerset mee beginnen, zo niet , waar kan ik deze set voor 1 dag huren.

alvast bedankt

Aman

Geplaatst door Aman (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

hellbat (0) PRO, 16 jaar geleden

gewoon goed centreren, ongeacht met welk stuk speciaal gereedschap.

Met de speciale doorn van bmw zal het wel makkelijker en sneller gaan, maar universeelspul en een beetje geduld werkt ook goed,.

Groeten Marcel

Aman (0), 16 jaar geleden

bedankt voor je snelle en correcte responsie, verder heb jij ongeveer het idee van hoe dit op redelijke wijze gaan kosten als ik dit werk garage laten doen?

hellbat (0) PRO, 16 jaar geleden

dus je bedoeld, dat je je half uitelkaar gehaalde auto bij de garage gaat neerzetten ????????, geen flauw idee wat het dan gaat kosten

Groeten Marcel

Aman (0), 16 jaar geleden

neen, neen .Ik doen gewoon voor een inventarisatie....ik ken de garage in delft die heel goedkoop voor dit alles doet...bij deze

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.