BMW 5-serie Touring 2013: Melding “beheerst voortrijden”

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: N20B20A, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 180

Na twee uur rijden op de snelweg krijg ik de melding “ Aandrijfsysteem Beheerst voortrijden , Volle aandrijvingskracht niet beschikbaar, Door uw servicepartner na laten kijken.

Nu heb ik zelf even gekeken met ISTA diagnose. Er zitten geen permanente fouten in mijn BMW. Dus ontstaat de vraag, wat triggerde deze melding gisteren?

mod64

Geplaatst door mod64 PRO , lid sinds 4 jaar geleden

3 Reacties

kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

Maar welke fouten zaten er dan wel in en kun je met Ista ver genoeg in alle systemen komen ook de versnellingsbak ?

mod64 PRO, 1 maand geleden

Ik heb het hele netwerk uitgelezen. Alles i.o.
Echter, ik krijg bijv. ook steeds de melding dat het koelwaterniveau te laag is en ik moet bijvullen. Het niveau is echter prima. Het lijkt een foute melding door slecht werkende voeler in het expansievat.
Zie ook hier geen fout in de auto als ik met ISTA kijk.

mod64 PRO, 1 maand geleden

Zal binnenkort eens wat langer met ISTA kijken. Misschien op control module niveau inzoomen idd

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie Touring of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.