BMW 3-Serie: Motordeksel pakking

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.5i

Hallo Heren,

Wat voor een problemen kan de auto aangeven als de motordeksel pakking niet goed is? want mijn auto houdt teveel in bij het geven van vol gas. Voorheen was de carterventilatiesysteem kapot en dat heb ik laten vervangen. Verder heb ik het ook laten uitlezen maar alles was ok! Er kwam enorm veel olie uit de pakking van motordeksel. Dus heb ik besloten om de motordeksel te demonteren en even kijken wat er hand is daarna heb ik het weer goed erop gezet en de auto werd opeens heel erg krachtig en trok als een straaljager en tot en met heden lekt er geen olie meer. Maar dat duurde niet lang hij heeft de zelfde probleem weer met het inhouden van zijn oerkrachten. Wie kan mij helpen?

bmwdriver24

Geplaatst door bmwdriver24 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

MJ (0) PRO, 12 jaar geleden

Bij een lekkend klepdeksel is de carterventilatie niet goed want de gaat via het onderdrukmembraam naar de olieafscheider en dan naar de carterpan. Check even of alle 6 de bobines en bougies schoon zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.