BMW 3-Serie: verlichting/deur bij e36 coupe

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

hallo,
Mijn verlichtingsprobleem is als ik mijn rem induw gaat op het dashbord het lampje van de achtermistverlichting klein beetje branden , ook de mistlampen zelf branden heel klein beetje. Dus ik denk ergens kortsluiting kan dit ?
Weet iemand waar dat ik dit probleem ergens moet zoeken ?

probleem 2

Bij een coupe gaan bij het openen van de deur de ramen klein beetje naar beneden , bij mijn bestuurders deur is dit niet , ook gisteren bleef deze ook +-10 cm open staan wanneer ik gewoon de raam wou sluiten na dat ik mijn raam eventjes naar beneden had gedaan .
Ook wanneer je een bocht naar rechts neemt hoor en zie je dat het raam een klein beetje naar boven gaat , ook heb ik gemerkt dat de verlichting waneer de deuren open gaan ook blijft branden .

Kan dit aan het slot liggen of zit daar een soort sensor in ?

met vriendelijke groet

sven11

Geplaatst door sven11 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

vrouweneeltje1 (0), 12 jaar geleden

Als je raam niet meer wil sluiten moet je het volgende eens proberen: Deur hard dicht trekken en teglijk op het knopje het raam dicht doen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.