BMW 7-serie 2014: Navigatie probleem in italie

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: N63B44B, Motorinhoud (cc): 4400, Vermogen (kw): 330

Wanneer ik met de auto de zwitsers italiaanse grens overga dan valt de navigatie en de radio uit. Steeds opnieuw gaat die aan en daarna ( ongeveer 20 sec) ook weer uit.
Als ik weer terugrijd en dezelfde grens passeer komt het contact weer terug.
Kan iemand mij vertellen wat ik hieraan kan doen?

w.smolders

Geplaatst door w.smolders (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 7-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Ehombie (45) PRO, 2 jaar geleden

zoals u omschrijft lijkt het voor mij meer op een software issue dan hardware. Misschien een software update van je nav. unit. Ook al hebt u de bijv. de kaart dekking niet, verwacht ik niet dit verschijnsel. maar ik ben niet zo thuis in de landendekking van deze units.

phil4226 (0), 2 jaar geleden

Kan je een bestemming inbrengen in Italie, vb centrum Rome ? Als dit niet lukt dan staat dit land niet in het geheugen van de nav unit of heb je geen licentie voor dat land. Wat apart is , is dat de radio ook uitvalt. Staat er flitspaal software op je nav unit ? Dat is in Zwitserland verboden , kan misschien ook uitval veroorzaken.
uitval veroorzaken.

MJ (0) PRO, 2 jaar geleden

Je kan via een USB stick de infotainment updaten, ik ken de auto niet maar je kan kijken of de VIN wordt herkend. https://www.bmw.com/update
Heb je 20 sec. effect na het verlaten van de tunnel? Kan zijn dat in de tunnel een FM radio ringleiding zit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 7-serie of stel zelf een nieuwe vraag.