BMW 5-serie Touring 2010: Olie lek dynamic drive

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: N55B30A, Motorinhoud (cc): 3000, Vermogen (kw): 225

Ik heb af een toe een melding van olie lekkage van dynamic drive systeem. Wat ik zie dat uit de vuldop een beetje olie lekt. Ik heb de o ring al vv. Dat help niet blijft lekken. Ik zag op een forum dat de pomp mogelijk lucht aanzuigt, waardoor de olie gaat schuimen en de druk oploopt. Dat veroorzaakt mogelijk het lek bij de dop. Er zit geen scheur in. Iemand dit wel eend meegemaakt, hoe op te lossen?
Gr Goos

Goosk

Geplaatst door Goosk , lid sinds 2 jaar geleden

1 Reactie

Goosk, 2 weken geleden

Ik heb nog geen reactie ontvangen. Niemand dit nog meegemaakt?

    Dag <a href="/profiles/Goosk">@Goosk</a>, blijkbaar een lastig probleem waar zo niemand direct een antwoord op heeft. We gaan het topic delen op onze <a href="https://www.facebook.com/Problemcar.nl">Facebook</a> en <a href="https://twitter.com/Problemcar">Twitterpagina</a>. Wellicht dat daar nog de nodige input vandaan komt! - Het Problemcar Team PRO, 1 week geleden
    Dankje, ben beniewd - Goosk, 1 week geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie Touring of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.