BMW 3-Serie: rammel

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 318 ti

Hallo mensen,
ik heb het volgende probleem bmw e46 318ti compakt, slechte weg hoor ik een ontzettende rammel links en rechts achter , lijkt wel of er iets los zit heb het al eerder gehad 30000 km geleden , toen zijn er 2 nieuwe schokdempers gemonteerd en het probleem was verholpen.
Zou het het nou zijn dat ze alweer versleten zijn of zou het ook iets anders kunnen zijn, heb gehoord dat de origine dempers van bmw compakt e46 niet van zo hoge kwaliteit zijn. ik weet dat een rammel op afstand moeilijk te beoordelen is maar zijn er ook nog meer dingen aan de achterkant die kunnen rammelen.
alvast bedankt.

groet ron.

greybmw

Geplaatst door greybmw (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Arnold684 (0) PRO, 13 jaar geleden

Controleer je achterveren eens, breken vaak op de onderste winding en blijft dan vaak liggen waardoor je een rammelgeluid krijgt.
Weet je zeker dat het van achteren komt, krijg vaak de klacht van een rammel achter en dan blijkt er een stabilisatorstang aan de voorkant speleing te hebben, geluid is soms een raar ding.

greybmw (0), 13 jaar geleden

probleem opgelost ----------- het waren de steunlagers van de achter schokdempers , waren allebei stuk .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.