BMW 3-Serie: rook t.h.v. voorruit / motorkap bij starten e30.

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Motorcode: 316i

Vanmorgen startte ik mijn 316i,E30, 1990, 98000 km.,deed de blower aan en de ruitenwisser om de dauw te verwijderen. Ik zag meteen wat rook ter hoogte van de voorruit onder de motorkap, vandaan komen. Aan de buitenzijde van de auto dus. Alles uitgezet. Wederom gestart, weer een beetje rook.

Andere auto maar meegenomen. Na een uur weer geprobeerd. Geen rook meer gezien. Ik heb e.e.a. nagekeken, niets te zien van enig brandspoor dan ook. Zwarte kap tegen het schutbord verwijderd, waar een flinke partij draden te zien was. Alles onbeschadigd. Motor laten draaien met stroomverbruikers aan, niets te zien. Zekeringen allen o.k.

Iemand dit eerder meegemaakt? Enig idee wat dit kan zijn?

vr. gr.

Paul

robertpaul1969

Geplaatst door robertpaul1969 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

MJ (0) PRO, 11 jaar geleden

Als de motor van de ruitenwisser of blower verbrand zou je dat ook moeten ruiken. Als alles verder goed werkt zal het waterdamp en geen rook geweest zijn.

primera p11 (0), 11 jaar geleden

Is dit niet de standkachel die er inzit?.

robertpaul1969 (0), 11 jaar geleden

Ben er inmiddels achter dat er verwarmde ruitensproeiers opzitten. Kan natuurlijk dat het daar vanaf kwam.......

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.