BMW 5-Serie: servicereset na vervanging remblokken

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 3.0

Hallo beste mensen,

Heb gister de remblokken voor en achter vervangen op mijn E60 530D. Daarna wou ik de service beurten resetten middels het knopje van het instrumentenpaneel. Dit ging prima voor de voorremmen en voor de oliewissel...alleen voor de achterremmen ging er iets mis. Er stond dat ik nog 9000km kon rijden met de oude blokken. Ik heb deze dus vervangen en wou de service terugzetten naar het begin, dus naar 30000km. Echter versprong de service naar -25000km en ik krijg het nu niet meer gereset, ook naar meerdere pogingen. Weet iemand hoe dit op te lossen is? Met andere woorden...is er een foefje voor? Indikator is gewisseld!

Alvast bedankt voor de te nemen moeite

svaleras

Geplaatst door svaleras (100) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

GJBAutos (0) PRO, 12 jaar geleden

Slijtage indicatoren ook vervangen en dan opnieuw reseten.

gr Martin

svaleras (100), 12 jaar geleden

GJB...slijtage indicator was vervangen, maar reset ging niet. heb vandaag indicator eraf gehaald, opnieuw opgedaan. Paar keer over moeten resetten en toen lukte het. Case closed!
En bedankt voor t meedenken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.