BMW 3-Serie: smg-bak

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: M3

Geachte lezers,

Klant rijd met een bmw M3 niets aan de hand,parkeert hem en stapt na een tijdje weer in,auto start maar schakelt niet meer in geen enkele vers,anwb erbij geweest en uitgelezen,volgens hen geen storing,haden nog met een bmw dealer gebeld maar die wisten het zo ook niet,auto komt maandag per vrachtwagen naar ons toe,iemand een idee welke richting ik moet zoeken,er zit een smg v-bak onder en hier heb ik geen ervaring mee.

Vriendelijke groet,

Hans

Hans4045

Geplaatst door Hans4045 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Anwb gebruikt EOBD, dus eerst maar eens uitlezen met BMW specifieke scanner.

Arnold684 (0) PRO, 14 jaar geleden

Als er een motorkapschakelaar een onjuiste status doorgeeft gebeurd er ook niks, of misschien zit de kap niet goed dicht.

Hans4045 (0) PRO, 14 jaar geleden

Auto vandag binnen gekregen,had nog naar bmw gebeld maar daar hebben ze ivm vacantie de eerste 14 dagen geen tijd voor ons,dus zelf maar even gekeken,heb hem uitgelezen met een mac40 en heb de volgende codes 23,50,en 52 er staat alleen geen tekst bij,weet iemand wat dit betekent,verder schakelt de auto wel naar achteruit en ik kan dan ook achteruit rijden,ook als ik aan de flippers zit zie ik ,t op het dashbord,alleen als ik hem in de vers zet reageert hij niet,hij blijft op 0 staan.heb in het resovair gekeken en deze zit bijna tot de nok vol,ik heb 2x de pomp horen lopen als ik de deur open doe,het nivo in het resoivair zakt dan ook,heb de stekker verbind aan de pomp gecon en deze zijn gewoon schoon,ook als ik aan het schakelaartje bij de pook zit zieikdit op het dashbord.

Als iemand iets weet hoor ik het graag,

vriendelijke groet,

Hans l

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Als dit een SMG2 is dan heb ik de volgende omschrijvingen:
23 - Magnetic valve clutch
50 - Mode not selectable
52 - Engine hood contact when stopped
1e twee weet ik niet, 3e is het motorkap contact. Misschien motorkap open gehad met draaiende motor?

Hans4045 (0) PRO, 14 jaar geleden

storing is opgelost,een nieuwe pomp geplaatst en de auto rijd weer,
bedankt voor het meedenken.

Groet,
Hans l

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.